Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Actueel

 • 19 januari 2018

  Op 3 februari start de verkoop van de volgende fase van De Linde in de gebiedsontwikkeling Zuiderloo te Heiloo.
  In De Linde Exclusief komen 22 luxe, royale woningen aan de ‘Goudader’ van Zuiderloo. Het deelplan bestaat uit:

  17 vrijstaande woningen 2 halfvrijstaande woningen 3 geschakelde herenhuizen

  De woningen zijn uniek in de gehele gebiedsontwikkeling Zuiderloo en hebben een hoge afwerkingsstaat. Het betreft een historische locatie, waar momenteel archeologische...

  lees verder »»
 • 16 januari 2018
  Op 20 februari a.s. start de verkoop van Nieuw Waard – Heerhugowaard fase 3. U bent van harte welkom bij de verkoopmanifestatie, die plaatsvindt van 18.00 – 20.00 uur bij SKEEF, aan het Strand van Luna 3 te Heerhugowaard. Hier zijn de ontwikkelaar Timpaan, VLIEG Makelaars en Kuyper & Blom Makelaars aanwezig om u de brochure, de prijslijst en de inschrijfformulieren te overhandigen. U kunt hier natuurlijk ook al uw vragen stellen over het project.   Deze laatste fase van Nieuw Waard... lees verder »»
 • Hof van Kanis
  11 januari 2018

  Op donderdag 1 februari van 19:00 tot 21:00 vindt de verkoopmanifestatie plaats van nieuwbouwproject Hof van Kanis. De manifestatie vindt plaats in ‘De Gekeerde Kanis’ aan de Mijzijde 128 te Kamerik. Hier kunt u de verkoopbrochure, de prijslijst en de inschrijfformulieren ophalen.

  lees verder »»
 • 11 januari 2018

  Als Ontwikkelingsmanager bij Timpaan zie je kansen en trek je projecten succesvol van initiatief tot uitvoering. Je bent actief betrokken en verantwoordelijk voor het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten. Je verzorgt acquisitie van (nieuwe) projecten, vervult een voorname rol bij prijsvragen door je kritische blik en inbreng over te voeren strategie en aanpak en onderhoudt contacten binnen je netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen...

  lees verder »»
 • De Veense Poort start bouw appartementen fase 2
  21 december 2017

  In het tweede kwartaal van 2018 worden de eerste 40 appartementen langs de Rondweg-West te Veenendaal opgeleverd door de Veense Poort en afgelopen donderdag 20 december was het alweer tijd voor de start bouw van de volgende fase. Het tweede deel van appartementengebouw Montreal bevat in totaal 36 appartementen waarvan 22 koop (waarvan 15 verkocht) en 14 huur.

  lees verder »»
 • 20 december 2017

  Op dinsdag 19 december is de bouw van nieuwbouwproject De Linde 2 gestart met een feestelijke bijeenkomst met alle kopers en betrokkenen. De officiële handeling werd verricht door wethouder Rob Opdam, die de officiële paal van het project mocht heien. Het project in het gebied Zuiderloo te Heiloo is een ontwikkeling van Timpaan uit Rijsenhout. De realisatie is in handen van Heddes Bouw & Ontwikkeling uit Hoorn, Scholtens Bouw uit Wognum en AW Groep uit Lisse.

  Op 1 december...

  lees verder »»
 • Timpaan en gemeente Bodegraven-Reeuwijk tekenen overeenkomst Nieuw Weideveld fase 3
  14 december 2017

  Vorige week tekenden Ingeborg de Jong, directeur van Timpaan, en wethouder Van den Heuvel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de overeenkomst voor Nieuw Weideveld fase 3. Deze fase bestaat uit 36 woningen en betreft de laatste fase van de gebiedsontwikkeling Nieuw Weideveld in Bodegraven, nadat projectontwikkelaar Timpaan in juni 2015 de selectie won voor de gebiedsontwikkeling van vier van de negen woonvelden in Bodegraven. In fase drie van Nieuw Weideveld worden rijwoningen, twee-onder-een...

  lees verder »»
 • 12 december 2017

  In Kanis in de gemeente Woerden ontwikkelt Timpaan nieuwbouwproject Hof van Kanis. Het plan, met daarin 12 woningen en één vrije kavel, grenst prachtig aan het water, met uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk. De start verkoop staat gepland voor eind januari / begin februari 2018.

  lees verder »»
 • Nieuw Weideveld Bodegraven eerste sleutel uitgereikt
  8 december 2017

  Wethouder Gemeente Bodegraven Reeuwijk, Jan Leendert van den Heuvel, had op 7 december de eer om de sleutel te overhandigen aan één van de bewoners van de 45 koopwoningen in de eerste fase van Nieuw Weideveld.

  lees verder »»
 • Wethouder Oude Kotte reikt eerste sleutel Nieuw Waard Heerhugowaard uit
  5 december 2017

  Op 30 november vond de eerste officiële sleuteluitreiking plaats van nieuwbouwproject Nieuw Waard te Heerhugowaard. Het project is een ontwikkeling van Timpaan uit Rijsenhout, de realisatie is in handen van Scholtens Bouw uit Wognum en AW Groep uit Lisse.

  De aanstaande bewoners van bouwnummer 17, de familie Hoff-Laan, hebben de eerste sleutel in ontvangst mogen nemen van wethouder Gido Oude Kotte van de gemeente Heerhugowaard. Na deze officiële handeling is de woning door Scholtens...

  lees verder »»

Pagina's