Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Actueel

 • 20 maart 2018

  Een mooi dubbelinterview met Ingeborg de Jong van Timpaan en Arie Lengkeek van HRW over de coöperatie, het innovatieve ontwikkelconcept waar wij samen in Rotterdam mee aan de slag zijn gegaan:

  https://www.gebiedsontwikkeling.nu/artikelen/de-co%C3%B6peratie-nieuwe-speler-de-woonsector/

  16 mrt 2018 - Niet alleen sociale huurwoningen worden uit de binnensteden weggedrukt. Hetzelfde lot treft middeldure huur- en koopwoningen. Ook die segmenten zijn voor...

  lees verder »»
 • 13 maart 2018

  De verkoop van de nieuwbouw van Het Gemaalhuis te Hoofddorp gaat binnenkort van start! We nodigen u van harte uit voor de verkoopmanifestatie op maandag 16 april van 17.00 uur tot 20.00 uur in Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg 675 (Westzijde) te Hoofddorp. Er gaan 30 woningen en 14 appartementen in verkoop.

  lees verder »»
 • Timpaan en Scholtens tekenen realisatieovereenkomst Nieuw Waard fase 3
  12 maart 2018

  Ingeborg de Jong, algemeen directeur van ontwikkelaar Timpaan, en Guido Scholtens, algemeen directeur van aannemer Scholtens Groep, hebben de realisatieovereenkomst getekend voor Nieuw Waard fase 3 te Heerhugowaard. De voorgaande twee fases zijn en worden ook gerealiseerd door Scholtens. Het project bestaat in totaal uit 98 woningen.

  lees verder »»
 • 7 maart 2018

  Wethouder Jan Leendert van den Heuvel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft op dinsdag 6 maart de officiële handeling verricht voor de startbouw van de 36 gasloze en bijna-energieneutrale koopwoningen uit fase 3 van Nieuw Weideveld te Bodegraven. In december 2017 is al gestart met het heiwerk van de woningen en naar verwachting worden alle woningen van fase 3 eind 2018 opgeleverd.

  lees verder »»
 • 1 maart 2018

  We lezen en horen er iedere dag over: de krapte op de woningmarkt. Of het nu gaat om starters, gezinnen, kleine huishoudens, ouderen of zorgbehoevenden: de behoefte aan woningen is groot. Timpaan wil hoogwaardig wonen voor iedereen mogelijk maken. Innovatieve woonconcepten als de Timpaan Verandawoning en de Timpaan Smartwoning zorgen ervoor dat wonen in de Randstad en omringende gebieden haalbaar blijft zonder in te boeten op kwaliteit.  

  Kwalitatief hoogstaand wonen bereikbaar...

  lees verder »»
 • 16 februari 2018

  Op 20 februari start de verkoop van Nieuw Waard - Heerhugowaard fase 3. Deze laatste fase van Nieuw Waard bestaat uit 37 gasloze woningen, verdeeld over 5 woningtypen. De woningen worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp met aardsonde. Daarnaast worden de woningen voorzien van vloerverwarming en drielaagsglas en komen er PV-panelen op de daken. De woningen hebben een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0.

  De verkoopmanifestatie vindt plaats van 18.00 - 20.00 uur bij SKEEF, aan...

  lees verder »»
 • 1 februari 2018

  Timpaan heeft aan ontwikkelaar Camelot Real Estate de grond en het vergunde bouwplan aan Jan de Oudeweg 43 in Delft verkocht. Het doel is om op deze aantrekkelijke locatie een nieuwbouwplan van 285 te bouwen jongeren- en studentenwoningen te realiseren. Het grondstuk grenst aan de A4, op een steenworp afstand van de TU Delft en het station.

  Timpaan heeft de grond en het vergunde bouwplan via een tenderprocedure aangeboden. Gekozen is voor Camelot Real Estate omdat deze partij in...

  lees verder »»
 • Timpaan en BAM Wonen leveren eerste woning op in fase 2 Antoniuskwartier te Utrecht
  30 januari 2018

  Paulus Jansen, wethouder Wonen van de gemeente Utrecht, heeft samen met Ingeborg de Jong, algemeen directeur Timpaan en Martijn van der Knaap, directeur Utrecht & Noordoost  bij BAM Wonen, de eerste sleutel uitgereikt van de 121 eengezinswoningen in het project Antoniuskwartier in de wijk Overvecht.

  lees verder »»
 • 26 januari 2018

  ‘Waartoe zijn wij op aarde?’ Dat was de vraag die opborrelde op het moment dat Jaap Zwart als algemeen directeur van Timpaan afscheid nam en met pensioen ging. Zijn opvolger Ingeborg de Jong en de RvC-leden van de Stichting Timpaan Henk van Zandvoort en Lex van Mook bogen zich over de vraag en sinds 1 januari dit jaar draait Timpaan op de nieuwe manier. Met een geactualiseerde strategie en een nieuw besturingsmodel in de vorm van een one-tier board.

  lees verder »»
 • Het Rotterdams Woongenootschap en Timpaan tekenen intentieovereen-komst duurzame en betaalbare appartementen in Rotterdam
  23 januari 2018

  Gisteren hebben de besturen van Het Rotterdams Woongenootschap (HRW) en Timpaan een intentieovereenkomst afgesloten die is gericht op de ontwikkeling van circa 100 tot 200 aantrekkelijke, duurzame en betaalbare gezinsappartementen voor de middengroep in of rond het centrum van Rotterdam.

  lees verder »»

Pagina's