Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Actueel

 • 19 april 2018

  Op de Lloydpier in het Lloydkwartier is grond gereserveerd voor fundamenteel anders wonen in Rotterdam. De Gemeente Rotterdam stelt er ruimte beschikbaar voor een nieuwe wooncoöperatie. Dat betekent in een notendop betaalbaar én kwalitatief duurzaam wonen voor gezinnen, midden in de stad.

  lees verder »»
 • 17 april 2018

  Op maandag 16 april start de verkoop van nieuwbouwproject Het Gemaalhuis te Hoofddorp. Het Gemaalhuis is ontwikkeld door projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout. In totaal bestaat het project uit 84 woningen, waarvan 44 koopwoningen. De woningen worden gerealiseerd door aannemer IBB Kondor uit Oegstgeest en Bébouw Midreth uit Mijdrecht. In dit project worden alle woningen, vooruitlopend op de ambities van het rijk, aardgasvrij uitgevoerd.

  In het project komen diverse woningtypen,...

  lees verder »»
 • 22 maart 2018

  ‘Driehoek Het Zand wordt één van de duurzaamste wijken van Nederland’

  Vorige week heeft het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Ridderkerk definitief de opdracht voor de ontwikkeling van circa 120 nieuwbouwwoningen in Driehoek Het Zand gegund aan de ontwikkelcombinatie van AMARE Vastgoed uit Ridderkerk en Timpaan uit Rijsenhout.

  lees verder »»
 • 20 maart 2018

  Een mooi dubbelinterview met Ingeborg de Jong van Timpaan en Arie Lengkeek van HRW over de coöperatie, het innovatieve ontwikkelconcept waar wij samen in Rotterdam mee aan de slag zijn gegaan:

  https://www.gebiedsontwikkeling.nu/artikelen/de-co%C3%B6peratie-nieuwe-speler-de-woonsector/

  16 mrt 2018 - Niet alleen sociale huurwoningen worden uit de binnensteden weggedrukt....

  lees verder »»
 • 13 maart 2018

  De verkoop van de nieuwbouw van Het Gemaalhuis te Hoofddorp gaat binnenkort van start! We nodigen u van harte uit voor de verkoopmanifestatie op maandag 16 april van 17.00 uur tot 20.00 uur in Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg 675 (Westzijde) te Hoofddorp. Er gaan 30 woningen en 14 appartementen in verkoop.

  lees verder »»
 • Timpaan en Scholtens tekenen realisatieovereenkomst Nieuw Waard fase 3
  12 maart 2018

  Ingeborg de Jong, algemeen directeur van ontwikkelaar Timpaan, en Guido Scholtens, algemeen directeur van aannemer Scholtens Groep, hebben de realisatieovereenkomst getekend voor Nieuw Waard fase 3 te Heerhugowaard. De voorgaande twee fases zijn en worden ook gerealiseerd door Scholtens. Het project bestaat in totaal uit 98 woningen.

  lees verder »»
 • 7 maart 2018

  Wethouder Jan Leendert van den Heuvel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft op dinsdag 6 maart de officiële handeling verricht voor de startbouw van de 36 gasloze en bijna-energieneutrale koopwoningen uit fase 3 van Nieuw Weideveld te Bodegraven. In december 2017 is al gestart met het heiwerk van de woningen en naar verwachting worden alle woningen van fase 3 eind 2018 opgeleverd.

  lees verder »»
 • 1 maart 2018

  We lezen en horen er iedere dag over: de krapte op de woningmarkt. Of het nu gaat om starters, gezinnen, kleine huishoudens, ouderen of zorgbehoevenden: de behoefte aan woningen is groot. Timpaan wil hoogwaardig wonen voor iedereen mogelijk maken. Innovatieve woonconcepten als de Timpaan Verandawoning en de Timpaan Smartwoning zorgen ervoor dat wonen in de Randstad en omringende gebieden haalbaar blijft zonder in te boeten op kwaliteit.  

  Kwalitatief hoogstaand wonen bereikbaar...

  lees verder »»
 • 16 februari 2018

  Op 20 februari start de verkoop van Nieuw Waard - Heerhugowaard fase 3. Deze laatste fase van Nieuw Waard bestaat uit 37 gasloze woningen, verdeeld over 5 woningtypen. De woningen worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp met aardsonde. Daarnaast worden de woningen voorzien van vloerverwarming en drielaagsglas en komen er PV-panelen op de daken. De woningen hebben een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0.

  De verkoopmanifestatie vindt plaats van 18.00 - 20.00 uur bij SKEEF, aan...

  lees verder »»
 • 1 februari 2018

  Timpaan heeft aan ontwikkelaar Camelot Real Estate de grond en het vergunde bouwplan aan Jan de Oudeweg 43 in Delft verkocht. Het doel is om op deze aantrekkelijke locatie een nieuwbouwplan van 285 te bouwen jongeren- en studentenwoningen te realiseren. Het grondstuk grenst aan de A4, op een steenworp afstand van de TU Delft en het station.

  Timpaan heeft de grond en het vergunde bouwplan via een tenderprocedure aangeboden. Gekozen is voor Camelot Real Estate omdat deze partij in...

  lees verder »»

Pagina's