Timpaan logo

  • Nieuw Weideveld Bodegraven

Overweldigende belangstelling voor appartementen in Posterij

BRON: de Dichtbijredactie, Carel le Brun (Heemsteedse Courant)

HEEMSTEDE - De afvalbakken voor de koffiebekertjes zitten rap vol, de 200 beschikbare prijslijsten zijn ras weg dus wachten bezoekers op inderhaast bijgeprinte exemplaren.

Projectontwikkelaar, makelaar, aannemer en architect beantwoordden zaterdag 21 november in het voormalige postkantoor op de hoek Raadhuissraat / Postlaan vele vragen. Frederik van Till van Puur Makelaars: "Wij wisten dat er veel belangstelling is voor de appartementen, want zo'n 200 geïnteresseerden hadden zich al aangemeld. Het is natuurlijk ook een aantrekkelijke locatie aan een pleintje op het minder drukke gedeelte van de winkelstraat en op loopafstand van het Groenendaalse bos."

Met de brochure in de hand taxeert het publiek de twee etages. Ondanks de plattegronden hebben sommige belangstellenden moeite om zich een voorstelling te maken van de uiteindelijke indeling. De leeftijd van de kandidaat-kopers varieert sterk. "De oorzaak ligt in de prijzen, oppervlakte en ligging van de tien appartementen. De woningen met trap zullen eerder jongere mensen aanspreken," zegt Van Till. Het vloeroppervlakte varieert van 67 tot 189 m2. De prijzen lopen uiteen van 2250.00 tot 725.000 euro vrij op naam.

Lees verder bij de bron: http://www.dichtbij.nl/zuid-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/4200389/overweldigende-belangstelling-voor-appartementen-in-posterij.aspx