Timpaan logo

  • Nieuw Weideveld Bodegraven

Start verkoop De Linde in Heiloo op 25 oktober a.s.

Rijsenhout, 18 september 2014.

Deelplan De Linde telt in totaal 70 woningen en is gelegen bij de Hoogeweg in de noordwesthoek van Zuiderloo. In fase 1 worden de eerste 57 woningen aangeboden door Timpaan.  Het betreft de volgende woningtypen:

Voor de twee-onder-één- kap woningen en de vrijstaande woningen kunnen kopers zelf een keuze maken uit diverse typen woningen. Start bouw staat gepland vanaf 2e kwartaal 2015.
 
Het type Comfortwoning, een levensloopbestendige woning, gaat  in een volgende fase in de verkoop. Zodra hierover meer bekend is zullen wij u nader informeren.  

De wijkindeling van De Linde is karakteristiek voor het nieuwe Zuiderloo. Het krijgt een kleinschalige en dorpse uitstraling, waarbij de verkaveling zoveel mogelijk de natuurlijke lijnen van het bestaande landschap volgt. Samen met de grote variatie in woningtypes zorgt dit voor een dorpse en landelijke woonsfeer.
Meer informatie vindt u op www.heiloo-zuiderloo.nl
 
Like onze facebookpagina https://www.facebook.com/Zuiderloo, zodat wij u de komende tijd regelmatig op de hoogte kunnen houden van het project!
 
Graag tot 25 oktober. U bent van harte welkom!