Timpaan logo

  • Nieuw Weideveld Bodegraven

Vacature: Verkoopmanager wonen

Als Verkoopmanager bij Timpaan leg je verbindingen tussen de wensen van de kopers, de commerciële kansen en de bouwkundige mogelijkheden. Vanuit een ruime ervaring en een krachtige visie op wonen en de woningmarkt is het jouw verantwoordelijkheid om de marktvisie op de verkoop van woningen binnen Timpaan verder te ontwikkelen met voortdurend bewustzijn van marktontwikkelingen op gebied van verkoop, marktbenadering, marktonderzoek en data-analyse. Op basis van jouw advies worden besluiten genomen over acquisitie van grondposities en ontwikkeling en verkoop van woningen.

Werkzaamheden o.a.:

  • verzorgen van marktonderzoek en strategisch advies;
  • meedoen in het acquireren van (nieuwe) projecten en bedenken van concepten;
  • adviseren van Koersteam over marketing- en verkoopstrategie van projecten;
  • organiseren, coördineren en structureren van verkoopproces;
  • aansturen van 2 parttime verkoopcoördinatoren en externe makelaars, notaris etc.;
  • verantwoordelijkheid voor verkoopresultaat en legt daarbij rechtstreeks verantwoording af aan de directeur.

 

Profiel

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en gedreven kandidaat met afgeronde hbo(+) opleiding (Vastgoed, Commercieel of Makelaardij) aangevuld met minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in verkoop van woningen bij een projectontwikkelaar, woningcorporatie of makelaar en een relevant netwerk. Verder beschik je over een goed analytisch vermogen, sterke commerciële visie en goede organisatorische en communicatieve vaardigheden met een grote drive en veel initiatief! Geboden wordt een uitdagende functie bij een zeer professioneel en warm bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden (premievrij pensioen, leaseauto, studiefonds). Salarisindicatie € 65 – 90K bpj.

 

Over Timpaan

Timpaan is een middelgrote gebieds- en vastgoedontwikkelaar en heeft als werkterrein Groot Randstad. Het aanbod varieert van zeer betaalbare woningen tot woningen voor het hoogste marktsegment.

Timpaan presenteert zichzelf als ‘De andere ontwikkelaar’. Dit komt voort uit hun historie, bedrijfsvorm en cultuur en uit zich onder meer door een warme en professionele organisatie waar lef, focus en een maatschappelijk rendement hoog in het vaandel staan, naast de professionaliteit die van een vastgoedorganisatie verwacht mag worden. De organisatie telt momenteel 17 medewerkers welke vanuit een sfeervolle kantoorboerderij in Rijsenhout werkzaam zijn en is momenteel volop in transitie naar een cultuur met veel dynamiek en aandacht voor de markt. Ter versterking van het team zoeken we een ervaren Verkoopmanager met veel kennis en een moderne visie op verkoop, klantencontacten en marktbenadering.

 

Interesse?

De werving wordt uitgevoerd door DuxNova. Reacties kunnen gericht worden tot:

Koen Vermulst

06 – 2509 1903

koen@duxnova.nl