Timpaan logo

  • Timpaan teamfoto

Peter Pronk

Adjunct directeur
Peter Pronk

Integriteit en samenwerken moeten gewoon worden en blijven in ons vakgebied, ook nu  de economie aantrekt. Kwaliteit en gezondheid van de woningen en woonomgeving moeten met stip op één staan. De afnemers van onze gebouwen moeten we beter informeren over het gebouw en zijn omgeving dan we tot nu toe gedaan hebben.

Door het proces van ontwikkelen en bouwen goed op orde te hebben met de juiste randvoorwaarden vooraf en controles gedurende de realisatie kunnen we mooie producten realiseren. Aan de hand van dit proces werken we nu feitelijk naar het geven van 10 jaar volledige garantie op de nieuwe woning. Stapsgewijs kan dan ook standaard 10 jarig onderhoud meegeleverd worden aan de afnemer van onze gebouwen. Dit doel stel ik mij om in de komende (korte periode) gemeengoed te maken.

Het mooiste in dit werk vind ik vooral de complexere vraagstukken tot een goed eind brengen. Relevant is nog, dat ik lid ben van RICS, Royal Institution of Chartered Surveyors, die kwalificaties en normen voor vastgoedprofessionals waarborgt. Kwaliteit en integriteit staan daarbij voorop en dat past natuurlijk perfect bij Timpaan.