Timpaan logo

De Kleine Weelde

Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel.

Op deze plek realiseert Timpaan in samenwerking met NOAHH architecten de meest innovatieve woningen van Uithoorn en omgeving. Levensloopbestendige woningen (met het complete woonprogramma op de begane grond) en eengezinswoningen (waar ook deze mogelijkheid bestaat) in bijzondere architectuur.

Op twee verschillende grote en groene kavels worden in totaal circa 20 woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Samen met uw buren deelt u een aantal voorzieningen, zoals een overdekte buitenkeuken, een kas voor biologisch tuinieren en oplaadruimte voor elektrische fietsen en andere elektrische apparaten. In deze gedeelte ruimte heeft u ook een eigen private berging. U beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heeft u gewoon een privétuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een natuurlijke uitstraling.

De woningen hebben legio aanpassingsmogelijkheden. De oppervlaktes variëren van circa 100 m2 tot circa 150 m2. Prijzen vanaf circa € 300.000,- VON.

Stand van zaken
Op 15 augustus heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden over het project. We werken de plannen nu verder uit. De verkoop van de woningen start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018.

Heeft u interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/KleineWeelde/

Vul het formulier in als u zich wilt aanmelden als geïnteresseerde: http://kleineweelde.nl/belangstelling/