Timpaan logo

Hof van Kanis

Hof van Kanis, gemeente Woerden

Wonen in het Groene Hart

Door de sloop van het verzorgingstehuis Huize Miland in Kanis is er ruimte ontstaan voor nieuwbouw. Timpaan ontwikkelt dit kleinschalige woningbouwplan in samenwerking met de gemeente Woerden.

Locatie
De toekomstige woningen worden gerealiseerd op een prachtig gelegen landelijke locatie aan het Pastorielaantje, grenzend aan het water met uitzicht op groen nabij de kerk, in het dorpse en rustige Kanis, op slechts 10 tot maximaal 30 autominuten van Woerden, Maarssen, Breukelen en Utrecht.

Plan
Het plan Hof van Kanis bestaat uit totaal 13 woningen:

  • 4 rijwoningen (oppervlakte van circa 115m2)
  • 8 halfvrijstaande woningen (oppervlakte van circa 125m2), met de mogelijkheid de berging te vergroten tot garage of extra slaapkamer met badkamer
  • 1 vrije kavel (oppervlakte van circa 611m2 exclusief circa 200m2 water), waarop onder bepaalde voorwaarden, een eigen woning kan worden ontwikkeld. Het is ook mogelijk om hier voor de comfortwoning te kiezen.

Stand van zaken
Het stedenbouwkundig plan is vastgesteld. Op 21 december jl. heeft de gemeente positief besloten over de aanleg van de openbare ruimte. Het bestemmingsplantraject voor de woningen kan nu worden opgestart en we hopen in het vierde kwartaal van 2017 de verkoop te kunnen starten. De bouw start nadat 70% van de woningen is verkocht en nadat de gemeente de weg door ons project heeft aangelegd. In tegenstelling tot het plan dat eerder is gepresenteerd, wordt de weg een openbare weg. De Gemeente Woerden gaat de weg beheren en onderhouden.

Belangstelling voor wonen in het Groene Hart?
Vul het onderstaande interesseformulier in.

Op de hoogte blijven van project Hof van Kanis? Like nu de Facebookpagina: https://www.facebook.com/HofvanKanis/

GeĂ¯nteresseerd?