Timpaan logo

  • Lisserveld Lisserbroek
  • De Boshoeve Nieuw-Vennep
  • Park Meerlanden Amstelveen
  • Concerto Hoofddorp
  • CPO Alphabet Waalwijk
  • Herenstaete Voorhout

Referentie projecten

Multifunctioneel woonzorgcomplex HerenStaete Voorhout
Woon-zorg
Herenstaete

Timpaan herontwikkelde de locatie van het verpleeghuis De Agnes in het centrum van Voorhout in een nieuw multifunctioneel woonzorgcentrum.

Lisserbroek Lisserveld
Betaalbaar
Lisserveld

Timpaan ontwikkelde 38 Verandawoningen® met VONprijzen va €99.500,-- (incl. BTW en grond), 16 tweekappers en 16 luxe terrasappartementen.

Concerto Hoofddorp
Hoogbouw
Concerto

In de nabijheid van één van de drie beroemde Calatravabruggen zijn 92 luxe appartementen en penthouses met individuele parkeerplaats(en) ontwikkeld.

MFA de Boshoeve december 2012
Duurzaam
MFA de Boshoeve - Nieuw-Vennep

Timpaan ontwikkelde in samenwerking met Vital PlaceS en AW Groep een inclusief duurzaam kinderdagverblijf en natuurwerkplaats met ondersteunende MVO (kantoor)functies.

Vogelvlucht N201 Vinkeveen
Gebiedsontwikkeling
Vinkeveen Centrumplan

Gebiedsontwikkeling Nieuwe Stijl waar Timpaan gezamenlijk met de grondeigenaar Adelaar Herenweg Vastgoed een oude betonfabriek herontwikkelt naar een nieuw centrumplan voor Vinkeveen met wonen, winkelen en recreëren.

De Nieuwe Rooie Buurt Katwijk
Herstructurering
De Nieuwe Rooie Buurt

Herstructurering van de Rooie Buurt in Katwijk met renovatie van de bestaande voorraad en nieuwbouw aan de rand van het centrum.

CPO Alphabet Waalwijk
CPO
CPO Alphabeth

Timpaan begeleidde vereniging JHW met de ontwikkeling van 61 starterswoningen volgens het principe van collectief particulier opdrachtgeverschap.

Park Meerlanden Amstelveen
Exclusief
Park Meerlanden

Aan de zeer landelijk gelegen Bankrasweg te Amstelveen ontwikkelde Timpaan 17 exclusieve vrijstaande landhuizen met rondom veel groen en water.

Transformatie
Posterij

Een uniek nabij het centrum van Heemstede gelegen appartementengebouw met 10 nieuwbouwappartementen inclusief stallingsgarage.

Vromade fase 1 Bodegraven
Advies
Vromade fase 1

In opdracht van Mozaïek Wonen ontwikkelde Timpaan een eerstelijns gezondheidscentrum, een apotheek, 54 (zorg)appartementen en overige voorzieningen.