Timpaan logo

Zeestraat

Zeestraat, Noordwijkerhout

Locatie

Op de locatie Zeestraat 50 te Noorderwijkerhout ontwikkelt Timpaan 7 vrijstaande villa’s. De locatie ligt in het buitengebied van de Duin- en Bollenstreek met fantastisch vrij uitzicht over de akkers richting de duinen. Op steenworp afstand bevindt zich een knus centrum waar u een verscheidenheid aan winkels aantreft. Van grote ketens tot speciaalzaken.  Het merendeel van de winkels bevindt zich in het centrum rondom de witte kerk. Vanaf de te ontwikkelen villa’s wordt een nieuw provinciaal fiets-/voetpad aangelegd naar de Kraaierslaan te Noordwijk. Hierdoor kunt u lopend of fietsend direct naar de Noordwijkse kust.

Samenwerking

Op de fraaie locatie in het hart van de Bollenstreek wil Timpaan het kassenarsenaal slopen en daarmee de verrommeling van het buitengebied tegengaan. Het terrein wordt in samenwerking met de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) en de grondeigenaar herontwikkeld om zes Greenport-woningen te bouwen, waarvan de GOM de opbrengsten gebruikt voor de herstructurering van de Duin- en Bollenstreek. Timpaan ontwikkelt naast deze woningen ook een ruimte-voor-ruimtewoning bouwen. Op het resterende deel van het terrein wordt eerste klas bollengrond ontwikkeld.

Stand van zaken

Timpaan verwacht de woningen in het tweede kwartaal van 2018 op de markt te kunnen brengen. Het voorontwerpbestemmingsplan wordt momenteel beoordeeld om deze binnenkort ter inzage te kunnen leggen. B&W van gemeente Noordwijkerhout heeft in mei 2015 een principe-uitspraak gedaan en wil medewerking verlenen aan het bouwplan.
Blijf op de hoogte door u in te schrijven middels het interesseformulier.

 • Aantal woningen:
  7
  Huur / koop:
  koop
  Start verkoop / huur:
  Kwartaal 2, 2018
  URL Projectsite:

Geïnteresseerd?